Home > Projecten > De Klaptafel > Busopera's - Salade van tomaten, parmaham, buffelmozarella en een nectarine
Busopera's - Salade van tomaten, parmaham, buffelmozarella en een nectarine
Recept: Salade van tomaten, parmaham, buffelmozarella en een nectarine
Ingrediënten:
12 cherrie tomaatjes
100 gram goede Parmaham, dungesneden
2 bolletjes buffelmozzarella
2 nectarines
een handvol ruccola
goed kwaliteit olijfolie
een handvol basilicum
zout en peper
Bereiding:
Verdeel de ruccola over 4 borden.
Snijd de cherrietomaatjes in tweeen en verdeel ook over de borden.
Scheur de mozzarella en verdeel ook over de borden.
Maak op smaak met olijfolie, basilicum, zout en peper.
En maak of door in het midden een plakje Parmaham te draperen.
Eet smakelijk!
Ingrediënten:
12 cherrie tomaatjes
100 gram goede Parmaham, dungesneden
2 bolletjes buffelmozzarella
2 nectarines
een handvol ruccola
goed kwaliteit olijfolie
een handvol basilicum
zout en peper
Bereiding:
Verdeel de ruccola over 4 borden.
Snijd de cherrietomaatjes in tweeen en verdeel ook over de borden.
Scheur de mozzarella en verdeel ook over de borden.
Maak op smaak met olijfolie, basilicum, zout en peper.
En maak of door in het midden een plakje Parmaham te draperen.
Eet smakelijk!