Zeedijk Menu
amuse
VLINDERS
Vlinders ter ere van de zijde
haring ter nagedachtenis aan de Zuiderzee-haring
bladerdeegvlinders met haringsalade
voorgerecht
ZEEDIJK 1283
Producten zoals men ze at op de Zeedijk in 1283, ten tijde van Marco Polo
Zaanse mosterd/pastinaak soep met spekjes, rogge brood en zoute boter
VLINDERS
Vlinders ter ere van de zijde
haring ter nagedachtenis aan de Zuiderzee-haring
bladerdeegvlinders met haringsalade
voorgerecht
ZEEDIJK 1283
Producten zoals men ze at op de Zeedijk in 1283, ten tijde van Marco Polo
Zaanse mosterd/pastinaak soep met spekjes, rogge brood en zoute boter
(klik op de mosterd/pastinaaksoep voor het recept!)
hoofdgerecht
PRODUCTEN DANKZIJ MACO POLO”S ZIJDE-ROUTE
Marco Polo bracht de pasta naar Italie en naar het westen bracht hij oosterse specerijen.
ravioli met vulling van geitenkaas, ingelegde ui met gember en Chinese vijf kruidenpoeder en tomatendressing met koriander
dessert
COCONS en BLOEMEN
Kleine snoeperijen verpakt in lange stroken groene zijde die opgerold op de tafel liggen als cocons
Merenque’s met hangop en kweepeer