Home > Projecten > De Klaptafel > Zeedijk Menu

Zeedijk Menu


amuse

VLINDERS

Vlinders ter ere van de zijde

haring ter nagedachtenis aan de Zuiderzee-haring


bladerdeegvlinders met haringsalade



voorgerecht

ZEEDIJK 1283

Producten zoals men ze at op de Zeedijk in 1283, ten tijde van Marco Polo


Zaanse mosterd/pastinaak soep met spekjes, rogge brood en zoute boter

(klik op de mosterd/pastinaaksoep voor het recept!)



hoofdgerecht

PRODUCTEN DANKZIJ MACO POLO”S ZIJDE-ROUTE

Marco Polo bracht de pasta naar Italie en naar het westen bracht hij oosterse specerijen.


ravioli met vulling van geitenkaas, ingelegde ui met gember en Chinese vijf kruidenpoeder en tomatendressing met koriander


dessert

COCONS en BLOEMEN

Kleine snoeperijen verpakt in lange stroken groene zijde die opgerold op de tafel liggen als cocons


Merenque’s met hangop en kweepeer




Stuur door Print
|